Trànsit informa del tancament de la via AP-7 enllaç 25 a Martorell, per obres de desmantellament de les antigues marquesines de peatge

0
1176

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha informat que continua endavant el desmantellament de les marquesines dels peatges i adecuació de les vies de pagament, alliberats al 2020 i 2021, i que van finalitzar el passat 31 d’agost amb la via AP-7, des de Tarragona fins La Jonquera.

Per aquesta raó, des de les 23 hores de dimarts 19 d’abril, fins les 5 hores de la matinada de dimecres, 20 d’abril, es durà a terme un tancament total al trànsit de l’enllaç 25 de Martorell (Sortida Nord i Entrada Sud). Tota la informació de desviaments estarà degudament assenyalada als panells de missatgeria.

Els vehicles afectats poden utilitzar les diverses alternatives com la sortida 26 Nord, a Gelida, la sortida 12 Nord de la carretera B-23, la sortida 598-B de l’autovia A-2 i la via B-224 amb la BV-2433, direcció Gelida.

Els dies posteriors, continaran les tasques viàries però, aquestes, es mantindran obertes al trànsit. 

Mitma

Publicitat