L’oposició en ple mostra la seva disconformitat per la celebració, divendres, del ple extraordinari per nomenar a Salvador Esteve fill predilecte de Martorell

0
1430

Malestar en bloc als grups de l’oposició a l’Ajuntament de Martorell després de la celebració del ple extraordinari per anomenar fill predilecte a l’ex-alcalde de la Ciutat, Salvador Esteve.

El grups, Movem Martorell, Esquerra Republicana, Ciutadans i PSC han fet públic un comunicat on mostren la seva disconformitat per la celebració del ple extraordinari i lamenten “que el govern municipal de Martorell rebutgés posposar el ple extraordinari el passat divendres atès que s’estava fent la vetlla al cap de l’oposició i portaveu del PSC al consistori, Lluís Tomàs

Per que “entenen que “la defunció d’un regidor o regidora és motiu més que suficient perquè s’ajorni un ple”.

El comunicat continua explicant el perquè van assistir al ple els grups de l’oposició, a excepció de ciutadans que no ho va poder fer per motius personals,“per la responsabilitat institucional que tenia Lluís Tomàs”.

Durant la celebració del ple, l’oposició va declinar fer ús del torn de paraula “per mostrar la seva disconformitat sobre la data escollida per celebrar el ple”, tant sols va parlar Toni Carvajal (PSC), per explicar precisament això.

Paral·lelament al comunicat, tot just el dia després del ple, la regidora de Movem Martorell, Laura Sigüenza  va anunciar que la seva formació renunciava a l’assignació que els pertoca per assistència al ple.


Publicitat