Visita de l’esplai de la Gent Gran Buenos Aires al centre de la Creu Roja de Sant Martí de Tous

0
281

L’esplai de la Gent Gran de Buenos Aires han anat a visitar el centre humanitari de la Creu Roja a Sant Matí de Tous. Un total de 70 persones s’han reunit per visitar, a més, el poble Tous Medieval, a la comarca de l’Anoia.

“La visita ha estat molt gratificant” ha explicat Tomás García, vocal de l’esplai de la Gent Gran, que a més ha explicat com els van fer una xerrada amb vídeos explicatius, i els hi van explicar la preparació i coordinació de la Creu Roja a nivell mundial, a més de mostrar els seus magatzems amb tota mena de materials per a una emergència puntual o emergència en el temps. 

Una visita organitzada pel president d’honor de la Creu Roja, Santiago Sánchez.

Garcia ha manifestat que “hem sortim tots molt contents de aquesta visita” i a més ha fet una recomanació per la canalla: “és molt aconsellable per col·legis i altres entitats”.

Després de la visita es van dirigir a Guissona per fer el dinar en el bufet lliure que ofereix la cooperativa agropecuaria, una de les indústries alimentàries més importants de Catalunya.

 


Publicitat