Pep Mas tornarà a correr el Dakar

0
402

El pilot martorellenc, Pep Mas, ha confirmat a través de les xarxes socials que tornarà al Dakar 2023, ho farà amb l’equip Pedregà Team.

Per a la quarta edició del Dakar a l’Aràbia Saudita, que es disputarà del 31 de desembre de 2022 al 15 de gener de 2023 i que serà alhora la 1a ronda del campionat del món FIA-FIM de ral·li-raid 2023, l’organització ha confeccionat un itinerari inèdit que portarà a pilots i tripulants des de les platges de la mar Rojo fins a la riba del golf Pèrsic en Dammam.

Aquesta diagonal, que creuarà el país de costat a costat, proposarà un circuit complet de 14 etapes que dirigiran la carrera primer, cap a les regions muntanyenques del nord-oest, abans de posar rumb al sud-est per a una immersió de tres dies en l’oceà de dunes del Empty Quarter.

Recordem que Mas, juntament amb el seu equip va creuar la meta a l’edició del 2020 en la posició 69


Publicitat