La T-Mobilitat arriba a les zones 2 i 3 dels Ferrocarrils de la Generalitat, en les quals es troba Martorell

0
280

El transport públic català aporta novetats per la T-Mobilitat, que es podrà utilitzar a partir d’aquesta mateixa setmana a les zones 2 i 3 de les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat, sumant, així, 17 noves estacions a la T-mobilitat.

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) aconsegueix d’aquesta manera, expandir la nova targeta de transport: la línia del Vallès s’incorporarà de forma completa, i a la línia del Llobregat fins a Sant Esteve Sesrovires (Igualada), i fins a Olesa de Montserrat (Manresa).

Aquesta decisió afecta, per exemple, a les estacions de Martorell Central, Martorell Enllaç, Abrera, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires.

ATM informa també que els viatgers que hagin de fer transbordament des de FGC cap a un altre mitjà de transport de les corones 2 i 3 hauran d’utilitzar els títols la T-Casual, la T-usual, la T-jove, la T-usual i la T-jove i la T-familiar.  La mobilitat ha de ser exclusivament en FGC o algun mitjà de transport operat per l’AMB que ja la tinguin en funcionament, com el metro, el bus o el tramvia.

foto: TMB

Més de 30.000 viatgers de Ferrocarrils que es podran beneficiar d’aquesta mesura, que millora l’atenció i la informació del transport públic sense cap tipus de contacte i que et pots donar d’alta aquí.

El primer pas per utilitzar el servei T‑mobilitat amb TMB és tenir un compte d’usuari digital. Després, triar el suport, carrega els títols i viatjar. Un cop disposis del suport, pots carregar i recarregar els títols de transport en línia des de TMB App o de manera presencial a les màquines expenedores o els punts d’atenció.