Robatori de vehicles pel mètode de l’encastament en un concessionari de Martorell

0
2065

Al voltant de les dues de la matinada d’avui divendres s’ha produït un robatori sent víctima el concessionari SEAT que està ubicat a l’Avinguda Pau Claris de Martorell, el mètode fet servir pels lladres ha estat el d’encastament d’un vehicle, com que no hi han diners en efectiu en el concessionari, l’objecte del delicte és el robatori de vehicles.
Pel que ha pogut saber Martorell TV de fons de la investigació, els autors haurien anat a robar vehicles per, molt probablement, fer ús d’ells en altres robatoris amb el mateix mètode.

Entre els establiments que més busquen els lladres que fan servir aquest mètode, són, estancs, botigues de telefonia mòbil, botigues d’informàtica, o òptiques entre d’altres.

A hores d’ara, no s’han produït detencions i el robatori està sota investigació, el vehicle fet servir per l’encastament ha estat abandonat en el mateix lloc dels fets.

A primera hora del matí operaris estaven fent tasques de reparació de la porta afectada per poder continuar amb la feina del dia a dia, personal encarregat del concessionari ha declinat fer declaracions.


Publicitat