Martorell fabricarà l’elèctric UrbanRebel a partir del 2025

0
646
Foto: SEAT

CUPRA ha presentat tres nous models electrificats: CUPRA Terramar, CUPRA Tavascan i CUPRA UrbanRebel i ho ha fet a Terramar (Sitges).

Fins ara, la marca ha lliurat prop de 200.000 unitats, mentre que la facturació ha passat de 430 milions d’euros el 2018 a gairebé 2.200 milions d’euros el 2021, xifres que se situen molt per sobre de totes les expectatives.

Wayne Griffiths, CEO de CUPRA, ha dit que: “Aquesta nit mostrem tots els models que formen part de la propera generació d’herois de CUPRA, que arribaran d’aquí a l’any 2025”. També a manifestat quina és la intenció de l’empresa: “El nostre objectiu a mitjà termini és lliurar 500.000 cotxes cada any i impulsar la nostra expansió internacional cap a nous mercats, així com entrar a nous segments. Comptem amb una Tribu CUPRA totalment compromesa perquè això passi. Al final, són les persones les que construeixen la marca”.

CUPRA es va llançar el 2018 amb la intenció de reinventar l’esportivitat. El primer vehicle va ser el CUPRA Ateca, convertint-se, així, en un model únic al seu segment.

Dos anys més tard va arribar el CUPRA León, el primer model de la gamma electrificat.

El SUV CUPRA Formentor, ja porta gairebé 100.000 unitats lliurades a tot el món fins ara i  s’ha convertit en el model més venut de la companyia.

I per última, CUPRA Born, el primer cotxe 100% elèctric de la marca.

Ara arriben tres nous models: 

  • CUPRA Terramar, un SUV esportiu que es fabricarà a Hongria, a la planta de Györ d’Audi.
  • CUPRA Tavascan.
  • CUPRA UrbanRebel, un vehicle elèctric urbà que ha sigut dissenyat i desenvolupat a Barcelona. Es llançarà el 2025 i la seva producció està prevista a Martorell, subjecta al Projecte Estratègic per a la Recuperació i Transformació Econòmica (PERTE) del Vehicle Elèctric i Connectat (VEC).
Foto: SEAT

L’UrbanRebel* és més que un cotxe per a CUPRA. És el model que democratitzarà la mobilitat elèctrica urbana. Emocional, sexy, divertit de conduir i, alhora, accessible, amb ell demostrarem que els cotxes elèctrics no han de ser avorrits. Així serà el vehicle d’entrada a la nostra gamma futura”, ha dit Wayne Griffiths durant l’esdeveniment.

Des de CUPRA han informat que per al 2024, els models híbrids endollables inclouran encara més opcions i tindran més autonomia elèctrica.


Publicitat