Més de 15.000 Seat León i Seat Tarraco en risc de poder incendiar-se per una errada de seguretat

0
1297
Foto: SEAT

Més de 15.000 Seat León i Seat Tarraco, els comercialitzats entre setembre de 2020 i gener de 2022 podrien estar en perill d’incendiar-se.
Així de contundent es l’alerta que ha fet pública la xarxa d’alertes RAPEX i que s’ha fet ressò l’OCU sobre l’error detectat en un fusible defectuós com a responsable d’aquesta errada de seguretat, aquest problema podria arribar a causar un curtcircuit i provocar un incendi, amb el risc d’accident consegüent que això podria comportar.

Segons l’OCU, aquest component no compleix els requisits de seguretat reglamentaris, per la qual cosa s’ha d’esmenar la decisió.

A quin vehicles afecta?
El fusible defectuós s’ha instal·lat en alguns models de cotxes Seat León i Seat Tarraco.
Són diversos els lots afectats, que corresponen a vehicles fabricats entre el 18 de setembre del 2020 i el 10 de gener del 2022.

Que s’ha de fer?
El fabricant ja està posant-se en contacte amb els propietaris dels vehicles dels lots implicats en aquest avís.

En cas que no rebis l’avís, o tinguis dubtes sobre si t’arribarà (per exemple, perquè no Seat no té les teves dades actuals, o és un cotxe de segona mà), pots posar-te tu mateix en contacte amb el servei d’atenció al client. Segons informa Rapex, el codi de recuperació és 93N9.


Publicitat