Una baralla, a ganivetades, acaba amb tres ferits, un d’ells en estat crític

0
1293

Martorell va patir ahir nit un succés que ha enviat una persona a l’hospital de Bellvitge en estat crític per múltiples ferides d’arma blanca.

Foto: Arxiu Mossos

La baralla a ganivetades, amb tres persones implicades, va començar a quarts d’una de la nit a l’estació de tren de Martorell, els motius de la baralla estan sota investigació, pendents de les declaracions dels implicats, la baralla va acabar amb les tres persones ferides, dos d’ells lleus i la tercera, com diem, en estat crític, mossos d’esquadra van detenir a les dues persones ferides lleus i el tercer implicat, en primera instància va ser traslladat a l’hospital de Martorell i donades les ferides que presentava es va decidir traslladar-lo a l’hospital de Bellvitge on es troba en una situació que crítica i perilla la seva vida.

Una vegada els dos detinguts, amb ferides lleus, puguin declarar es decidirà les actuacions policials i judicials pertinents.