Molt talent entre els joves intèrprets de l’escola La Mercè

0
232
Foto: La Mercè

L’alumnat de l’escola La Mercè Martorell ha demostrat un any més el seu talent durant el Concurs de Joves Intèrprets celebrat el passat dijous 7 d’abril. Un total de 50 alumnes de les diferents etapes educatives han pujat a l’escenari del centre cultural de Martorell per mostrar les seves destreses i habilitats artístiques. S’han escoltat instruments com guitarres, flautes, trompetes, baixos o ukeleles. També s’han vist molts balls de diferents estils i s’han sentit unes veus que han fet emocionar el públic assistent. No hi ha hagut ni un moment de baixada del nivell durant les dues hores que ha durat l’espectacle i els aplaudiments després de cada actuació eren infinits. Els joves intèrprets ho han posat molt difícil al jurat per prendre la decisió de quin serà el guanyador que ja ho sabrem en els propers dies.

El director de La Mercè Martorell, Dani Moll, ha afirmat que va ser una tarda espectacular i molt emotiva perquè el talent del joves és imparable i infinit. Ha volgut destacar i donar les gràcies, en primer lloc, a les famílies per recolzar i animar aquests alumnes a demostrar les seves habilitats, així com també ha agraït a l’AMPA de l’escola i la col·laboració de la Sole Nieto i Toni Comaposada (professors de música de l’escola) per fer-ho possible i ajudar als alumnes a estimar la música.