Genís Forns, pilot de trial del Motor Club Micorella, rep un reconeixement per la seva trajectòria

0
285
Foto: Ajuntament de Martorell

El Genís Forns, de 12 anys, és un jove martorellenc pilot de trial que pertany a l’equip BETA Trueba. Avui ha recollit un premi en reconeixement a la seva trajectòria.

Ho ha fet a mans de l’alcalde Xavier Fonollosa, els companys del Motor Club Micorella i la resta de regidors, que han volgut agraïr al jove esportista el seu treball en els darrers anys.

Premis a destacar: Campió territorial de Barcelona, campió territorial de Lleida i quart classificat en la classificació general d’Open grans de categoria verd 125cc. Tercera posició en el campionat d’Espanya de trial. En el juvenil B, segona posició en la categoria base blau.

El batlle, a més, ha instat al jove esportista a continuar endavant amb els estudis de la seva formació reglada i el regidor d’esports, Gerard Mimó ha recordat l’orgull que es tenir un martorellenc amb aquesta trajectòria i ha donat visibilitat als esports minoritaris.

Genís Forns, ha volgut agraïr aquest reconeixement signant unes samarretes de competició. Una d’elles quedarà emmarcada a l’ajuntament.