Martorell celebra el 6è Festival DiVers

0
290

Martorell ja està celebrant la sisena edició del Festival Divers de Martorell, que ha donat el tret de sortida el passat dijous 17 de març i s’allargarà fins demà diumenge.

Divers és un certamen de poesia que s’organitza des de l’Ajuntament de Martorell i la seva regidoria de Cultura i que, a més, coincideix amb el Dia Internacional de la Poesia: 21 de març.

Dijous es va inaugurar amb «CreART: Art i poesia» amb la Carme Bueno, professora d’art, pintura i dibuix del consistori i es realitzaran més activitats: exposicions, tallers i xerrades. També un mercat, el Mercat del Divers, a la plaça de la Vila: diverses llibreries de la ciutat, editorials i la Fundació Francesc Pujols. 

Recull del Premi Vila de Martorell, avui dissabte a les 18:30, amb la presència dels autors guanyadors de la 46a edició, que llegiran els seus poemes: Alba Camarasa, Vicente Luís Mora, Jaume Juan, Paula Garcia Solís, Montserrat Barlam, Montserrat Franco i Ona Estruch i l’acompanyament amb el violocenl de la Julià Borràs.

El diumenge, a les 18.00 h, el poeta convidat al Muxart, l’escriptor asturià, Xuan Bello, Premi Nacional de Literatura Asturiana, presentarà  ‘El sentimientu de la tierra. Una visión de la lliteratura’.

Aquí pots consultar tot el programa complet

Les entrades es poden realitzar a aquest web.