Tallers i activitats a l’escola La Mercè per a celebrar el Dia Internacional de la Dona

0
175
Fotos: La Mercè

L’alumnat i el professorat de l’escola La Mercè de Martorell ha celebrat el Dia Internacional de la Dona durant la jornada lectiva del 8 de març. A totes les etapes educatives s’han organitzat tallers i activitats amb l’objectiu de conscienciar sobre el paper de la dona a la nostra societat i fomentar la igualtat.

Concretament, els nens i les nenes d’infantil han fet un cartell per penjar a l’entrada de l’edifici de l’escola. A cicle inicial, s’ha organitzat una activitat per donar a conèixer dones que han fet aportacions a la societat al llarg de la història. Per la seva part, l’alumnat de les etapes educatives superiors ha preparat cartells amb un to més reivindicatiu propi de la seva maduresa i conscienciació sobre aquesta discriminació. Els cartells s’han penjat pels passadissos de l’escola perquè siguin visibles per a tota la comunitat educativa.

Fotos: La Mercè

El director pedagògic de La Mercè Martorell, Dani Moll, ha destacat la importància d’organitzar aquest tipus d’activitats perquè nens i nenes, des de ben petits, creixin amb aquests valors d’igualtat i ha assenyalat que “avui és el dia en què ho celebrem, però aquesta manera de fer ha d’estar present cada dia en l’entorn escolar”.