Detingut un home a Martorell per la mort de la seva parella

0
3714

Martorell ha estat, malauradament, la població que ha hagut de patir, si al final es confirma, el primer assassinat masclista de l’any 2022 a Catalunya. Una dona ha estat trobada morta al seu domicili aquest matí de dissabte.

Policia Local i Mossos d’Esquadra de Martorell han detingut un home de 52 anys com a presumpte autor de la mort de la seva parella. Ambdós, de nacionalitat espanyola.

Al voltant de les 11 h d’aquest matí, la Policia Local de Martorell ha detectat un home amb comportaments sospitosos. Posteriorment, s’ha comprovat que l’home presentava una ferida i taques que semblaven de sang i s’ha procedit a traslladar-lo a Urgències de l’Hospital de Martorell.

Els agents s’han desplaçat al domicili familiar i han comprovat que dins de l’immoble hi havia el cos d’una dona ja sense vida. S’ha detingut el presumpte agressor i ha passat a disposició judicial.

Mossos d’Esquadra estan investigant ara mateix les causes de la mort i el temps que portava la dona morta. La investigació queda oberta i sota secret d’actuacions.

L’ajuntament de Martorell ha condemnat l’assassinat masclista.

Segons fonts municipals, esta previst un acte de rebuig per demà diumenge.

Continuarem treballant per ampliar la informació.

 

Banner Tel. Violència masclista