Ja està disponible el programa del Carnaval 2022

0
2359
Carnaval 2022

El Carnaval 2022 es podrà realitzar el proper 26 de febrer.

Tal com vam informar, el passat 14 de gener, al centre cultural es va celebrar una reunió on representants de diferents colles havien de decidir com dur a terme la rua i amb les condicions que es faria, tot depenen de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 i possibles cancel·lacions o modificacions per motius sanitaris que es poguessin produir.

A hores d’ara ja tenim les primeres dades, són 16 les colles participants, tot i que des del departament de cultura s’ha ampliat la data d’inscripció a noves colles fins al proper 11 de febrer.

Inscripcions que es poden dur a terme a través del web del patronat o, presencialment, a les seves oficines. A més, també es duran a terme diversos tallers que es poden consultar ja al programa general d’actes del carnaval 2022. Totes les colles seran, a més, candidates a guanyar un dels cinc premis que atorgarà l’ajuntament: tres a la millor disfressa, un a la millor coreografia i un a la millor carrossa.

També, sempre que no hi hagi canvis normatius, Ca n’Oliveres tornarà a rebre música i diversió en dues sessions. La primera de caràcter familiar i la segona pels més joves, a partir de la 01:00 de la nit.

Diumenge 27, serà el dia dels més petits. A partir de les 11 a la plaça de les Cultures, la canalla podrà gaudir de la seva festa més esbojarrada de l’any amb un ball de disfresses i una petita rua pels voltants de la plaça.


Publicitat