L’escola La Mercè de Martorell celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau

0
718
Foto: Escola La Mercè

El Dia Escolar de la No-violència i la Pau, fundat al 1964 mallorquí Llorenç Vidal Vidal, se celebra cada 30 de gener. Aquesta iniciativa d’educació No-violenta i Pacificadora, ja té una celebració internacional i els alumnes i mestres de l’escola La Mercè Martorell ho han celebrat el divendres dia 28 amb diverses activitats.

 

 

Fotos: Escola La Mercè

Una d’elles ha consistit en elaborar cartells a mode d’anunci amb paraules i frases boniques que la gent ha pogut tallar i endur-se’n. Aquests cartells han estat penjats en diversos comerços que han volgut col·laborar. Amb aquesta iniciativa els nens i nenes han convidat als clients de les botigues i a la gent que passava pel carrer a reflexionar sobre la necessitat de viure en Pau.

El director pedagògic de La Mercè Martorell, Dani Moll, ha destacat que activitats d’aquest tipus fomenten que els nens i nenes creixin amb els valors de Pau i de respecte cap a la resta de persones, i s’ha mostrat “molt satisfet de la feina que han fet i del que han aprés de la diada d’avui”.

Foto: Escola La Mercè
Fotos: Escola La Mercè