Salvador Esteve, ex-president de la Diputació de Barcelona, nega les acusacions de tracte de favor en la concessió de subvencions

0
577
Salvador Esteve

L’expresident de la Diputació de Barcelona i ex-alcalde de Martorell, Salvador Esteve va declarar ahir dijous en seu judicial com a imputat.

Esteve va ser detingut el maig del 2018 en una operació dirigida pel jutjat d’instrucció numero 1 de Barcelona en l’anomenada operació “Estela”, una operació que investiga el repartiment, suposadament irregular de diverses subvencions mentre va ser president de la Diputació (2011-2015), etapa que està sota sospita per presumpte frau en la concessió de subvencions destinades a cooperació, en total prop d’un milió d’euros que s’haurien atorgat a empreses de l’extinta CDC.

Esteve, en la seva declaració, va manifestar que les subvencions passaven abans de ser concedides per intervenció i secretaria dels diferents departaments i es va desvincular, afirmant que mai s’havien atorgat ajudes si hi havia informes desfavorables d’aquests organismes interns.