Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, anuncia que ha donat positiu en coronavirus

0
929

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va començar a l’inici de la pandèmia un escrit diari sobre la situació i l’evolució del coronavirus que tenim a la nostra ciutat, en l’escrit, que es manté a dia d’avui, apart de donar les dades diàries de, per exemple,  persones ingressades, defuncions, risc de contagi o les dades que en cada moment puguin interessar a la ciutadania, també fa reflexions sobre la situació, de vegades exposant la seva situació personal.

Uns post agraït per la ciutadana ja que suposa una font d’informació acurada de la situació.

En l’escrit d’ahir dimarts dia 11 de gener, Fonollosa, va comunicar que després de fer-se un test va donar positiu, és per aquest motiu que a partir d’ahir mateix, Fonollosa inici un confinament, com marca la normativa, un anunci públic que dona normalitat a una situació que s’està vivint arreu, ja que absolutament tothom, té algú proper, que és positiu, o ho ha estat.

Fonollosa ha destacat que “gràcies a la vacunació presentem símptomes lleus. Fatiga, tos i una mica destemplats”.

L’alcalde demana, donada la situació actual, que “cal molta prudència i mantenir l’esperança en aquelles coses que sabem del cert que ens ajuden a sortir d’aquest episodi de l’epidèmia.“

Fen èmfasi en que una de les millors mesures de seguretat sanitària que és “el procés de vacunació.”

Afirma també que “sense vacuna, contagiar-se amb l’òmicron pot ser tan greu com el març del 2020.”