Acord sobre habitatge entre el ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i l’Arc metropolità

0
867

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha anunciat un acord amb l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità de Barcelona per a la construcció d’habitatge públic per a lloguer assequible, que es plasmarà amb la signatura d’un protocol als propers mesos.

Xavier Fonollosa, Alcalde de Martorell
La ministra s’ha reunit avui amb amb els alcaldes de les nou ciutats que componen aquesta entitat (Sabadell, Martorell, Vilafranca del Penedès, Terrassa, Mataró, Rubí, Vilanova i la Geltrú, Granollers i Mollet del Vallès), que sumen 900.000 persones i gairebé 2 milions si es comptabilitzen les àrees d’influència directa. Aquests municipis formen part de l’anomenada segona corona metropolitana de Barcelona.

A la reunió ha assistit Xavier Fonollosa, vicepresident de l’Arc Metropolità.

A la trobada han abordat assumptes d’habitatge i han mostrat l’acord polític que hi ha entre l’Arc Metropolità i el Ministeri per construir habitatge públic per a lloguer assequible.


Xavier Fonollosa, Alcalde de Martorell