Reaccions a la mort del portaveu socialista de Martorell, Lluís Tomàs

0
1816

La mort sobtada del portaveu socialista de Martorell, Lluís Tomàs, amb la que ens hem llevat avui dimarts, ha trasbalsat les dates nadalenques.

Les reaccions al traspàs del Lluís Tomàs no s’ha fet esperar, l’alcalde de la ciutat Xavier Fonollosa, ha destacat, en un post a les xarxes socials, la feina del socialista com a servidor públic, però sobretot com a persona, explicant la seva relació personal des de feia anys, una relació cordial, en mots moments amb punts de vista polítics contraposats, però sempre des de la cordialitat s’ha treballat pel bé de la ciutat.
Des de l’Ajuntament s’ha anunciat un dia de dol oficial per demà dimecres dia 8 de desembre

Les diferents formacions polítiques també han reaccionat a la mort del polític martorellenc.

PSC Martorell:

Movem Martorell:
“Transmetem tot el nostre escalf als companys i companyes del PSC i una abraçada forta i sincera a la família.

És una notícia molt trista. El Lluís sempre ha estat una persona de tracte fàcil, amb qui, des del consens o la discrepància, sempre, sense excepció, hem pogut parlar. Era cortès i educat, era amable amb nosaltres. Sempre li estarem agraïts per això, i se’ns dubte, el trobarem molt a faltar.”

Ciutadans:
“Volem enviar una forta abraçada a la família i a tota la família socialista de Martorell per la seva pèrdua tan sensible.”

ERC:
“Avui és sens dubte un dia trist i de dol,
La mort sobtada del company regidor Lluís Tomàs ens deixa orfes d’algú que es feia estimar, que estimava i que es desvivia per tothom.
La Secció Local d’ERC Martorell volem expressar el nostre més sincer condol a la seva família, als amics i a la família socialista.
Avui Martorell, Castellví i el Baix Llobregat hem perdut algú que gaudia ajudant als altres. Un company, però també un amic. 

Et trobarem a faltar Lluís,
Descansa en pau.”

 

 

Anirem ampliant a mida que vagin arribant.


Publicitat