El Govern de la Generalitat concedeix la Creu de Sant Jordi als voluntaris i voluntàries de Protecció Civil

0
1220

El Govern de la Geralitat ha concedit la Creu de Sant Jordi, distinció amb la finalitat de guardonar a totes aquelles persones, naturals o jurídiques, que han prestat serveis destacats a Catalunya, als voluntaris i voluntàries de Protecció Civil per la tasca altruista i solidària de servei a la societat en situaciones de risc o d’emergència.

En aquest cas, el President de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Martorell, Jordi Guillén, ha volgut felicitar a tots i totes, ja que «aquesta distinció es una injecció de vitamines que ens dona energia per a continuar la nostra labor».

Un reconeixement merescut pels 1.621 voluntaris que formen, a dia d’avui, part d’aquesta entitat altruista ja que van ser cabdals durant el transcurs de la pandèmia.