Martorell passa a Nivell 2 del pla alfa per risc d’incendis forestals

0
225
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Martorell? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram


La desactivació, ahir vespre, per part de Protecció Civil de la fase d’alerta del Procicat per Onada de calor, ha fet que a Martorell es rebaixi el nivell d’alerta per risc d’incendis que teníem fins avui, estàvem en el nivell 3 i avui dia 16 d’agost Martorell passa a nivell 2 del pla Alfa per risc d’incendis.

Aquest disminució del nivell no vol dir que no continuem en elevat risc d’incendis forestals, és per això que les autoritats continuant demanant col·laboració a la ciutadania per extremar les precaucions en l’entorn natural i avisar de manera immediata si es veu alguna columna de fum, si es localitza una columna de fum s’ha de truncar al telèfon d’emergències 112.

Previsió Meteorològica