El Govern torna a decretar el toc de queda a 158 municipis entre ells, Martorell

0
1636

El TSJC haurà de validar el confinament nocturn que demana el govern: d’1 a 6 de la matinada a partir d’aquest cap de setmana

El govern intentarà fer efectiu el toc de queda a 158 municipis catalans. Al bloc entraran el municipis de més de 5.000 habitants i que tinguin una incidència acumulada igual o superior als 400 casos per cada 100.000 habitants els últims 7 dies. 

Per això Martorell es troba dins d’aquests municipis. Les darreres dades publicades al web de la Generalitat de Catalunya mostra una incidència acumulada de 403.16 casos. 

El confinament nocturn, que per fer-ho necessita l’aval del TSJC, seria d’1 a 6 de la matinada i a partir d’aquest cap de setmana. Durant 7 dies prorrogables.

El President Pere Aragonès ho ha fet públic al Palau de la Generalitat: «Ho fem per protegir la salut de la ciutadania, especialment de les franges d’edat que no tenen la pauta completa de vacuna a un nivell suficient; per protegir el sistema sanitari, tensionat especialment els darrers dies en aquesta nova onada; i per preservar la reactivació econòmica que ja hem començat a notar les darreres setmanes» i ha insistit en que la situació és «molt delicada, extremadament fràgil».