Torna la Fira del Comerç i Medieval

0
298
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Martorell? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram


Desprès de dos anys aturada, la Fira del Comerç i Medieval ha tornat a sortir a la rambla de les Bòbiles. Una setantena de paradistes han tret el seu mercat en una trobada que segueix sent un èxit d’assistència.

En aquesta fira s’ha pogut veure productes relacionats amb la cultura, la inmobiliària o, com sempre, textil i alimentaris. L’alcalde, Xavier Fonollosa ha fet acte de presència, acompanyat del regidors del consistori. A més, s’ha mostrat optimista per la tornada a la normalitat i l’avanç del ritme de vacunacions.

Fira del Mercat

La regidora de comerç, Rosa Cadenas, ha confirmat l’èxit d’aquesta edició i ha afegit «que no és tan difícil seguir les normes”.

Aquesta fira, que continuarà fins les 20 hores, s’ha realitzat a través de l’Associació «Nou Martorell».

Previsió Meteorològica