Celebrat aquest migdia el sorteig dels 130 pisos de protecció oficial, en règim de compravenda, al barri de La Sínia

0
785
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Martorell? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram


A les 12 del migdia s’ha celebrat el sorteig dels 130 pisos de protecció oficial, en règim de compravenda, al nou barri de La Sínia.

Al sorteig, celebrat davant la notària, la senyora Matilda Farriol, han assistit l’alcalde Xavier Fonollosa i el regidor d’Habitatge, Albert Fernández. A més, la lletrada i cap dels Serveis d’Urbanisme i Habitatge de l’Ajuntament de Martorell, la senyora Cristina Benítez.

A l’urna, i davant la notària, s’han introduït els números de les 507 sol·licituds que formen part de la llista d’admesos.

Per extraure els números, l’encarregada ha estat la funcionària de l’Ajuntament Tània Valladares. Darrera de les dues urnes ha tret el primer número de la caixa del «Contingent de persones amb mobilitat reduïda» que ha sigut el número 500. Per l’altra banda, de l’urna «Contingent general de persones sol·licitants«, ha tret el número 460.

A partir d’aquests números, s’estableix un ordre de trucades als futurs compradors, els quals hauran de fer la tria del seu habitatge.

Recordem que els preus aniran entre els 100.000 i els 160.000 euros. A més s’ha d’afegir el preu de la plaça d’aparcament i el traster. També dels impostos i despeses de notaria.

Al video es pot veure el procès del sorteig i les seves bases a més de l’informació pels propers dies.


Imatges realitzades per l’Ajuntament de Martorell

Previsió Meteorològica