Aquest juny vine a donar sang a Martorell

0
201
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Martorell? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram


 • Han augmentat un 15% la transfusió als hospitals.
 • Calen més donacions de sang per atendre els malalts.
 • Per anar a donar sang, es convenient reservar la teva llitera aquí.
 • Martorell acull una jornada de donació de sang el proper dijous 3 de juny al Círcol, de 10 a 14 i de 17 a 21 hores. La jornada arriba en un moment que l’estat de les reserves ha reculat a causa de l’augment de les transfusions. L’ús de la sang als hospitals ha pujat fins a un 15% respecte a l’any passat i per això calen més donacions per garantir els tractaments.

  Als hospitals estan recuperant les intervencions que es van haver de deixar de fer per la Covid-19 i per això són necessàries 1.000 donacions diàries, quan fa un any en calien al voltant de 800.

  Reserva la teva llitera

  Des de l’inici de la pandèmia, és convenient reservar hora per donar sang a qualsevol dels hospitals de Catalunya on hi ha un espai fix per donar sang cada dia i també a les campanyes mòbils. D’aquesta manera, s’eviten acumulacions i es mantenen les mesures de seguretat.

  Des de l’inici de la pandèmia, les donacions han anat sempre responent a les necessitats que tenen els hospitals.

  Qui pot donar sang?

  De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques:
  – Tenir entre 18 i 70 anys
  – Pesar 50 quilos o més
  – En cas de ser dona, no estar embarassada

  Fotos del Banc de Sang i Teixits:
  Teràpies cel·lulars i avançades

  Previsió Meteorològica