El martorellenc Eric Garcia, fitxa pel Barça amb un contracte fins a la temporada 2025/26

0
603
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Martorell? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram


El jugador martorellenc, Eric Garcia, ha fitxat pel Barça sent aquest el segon després de l’arribada de Joan Laporta. Garcia ha signat el contracte fins a la finalització de la temporada 2025/26 i tindrà una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros.

Eric Garcia – Foto FCB

Ha sigut presentat al migdia amb una signatura del contracte en un acte privat i a continuació una sessió fotogràfica al terreny de joc del Camp Nou. Finalment amb una presentació i posterior roda de premsa a l’Auditori «1899».

El defensa, ha estat quatre temporades jugant al Manchester City, entre l’equip Juvenil, el sub-23 i el primer equip i ha defensat la feina que té per davant «tinc moltes ganes que comenci la temporada i aconseguim coses grans amb els aficionats» , a més de rebre el suport del president Joan Laporta que ha parlat d’un dia històric a més d’agraïr el seu esforç i la tornada a casa.

El de Martorell es converteix en el segon reforç blaugrana per a la pròxima campanya després del davanter argentí Sergio ‘Kun’ Agüero que es va convertir en el primer de la llista de fitxatges de Laporta.

A més, el central de la nostra ciutat, ha sigut convocat pel Luis Enrique per jugar l’Eurocopa 2020.

Previsió Meteorològica