El martorellenc Eric Garcia, fitxa pel Barça amb un contracte fins a la temporada 2025/26

0
1188

El jugador martorellenc, Eric Garcia, ha fitxat pel Barça sent aquest el segon després de l’arribada de Joan Laporta. Garcia ha signat el contracte fins a la finalització de la temporada 2025/26 i tindrà una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros.

Eric Garcia – Foto FCB

Ha sigut presentat al migdia amb una signatura del contracte en un acte privat i a continuació una sessió fotogràfica al terreny de joc del Camp Nou. Finalment amb una presentació i posterior roda de premsa a l’Auditori «1899».

El defensa, ha estat quatre temporades jugant al Manchester City, entre l’equip Juvenil, el sub-23 i el primer equip i ha defensat la feina que té per davant «tinc moltes ganes que comenci la temporada i aconseguim coses grans amb els aficionats» , a més de rebre el suport del president Joan Laporta que ha parlat d’un dia històric a més d’agraïr el seu esforç i la tornada a casa.

El de Martorell es converteix en el segon reforç blaugrana per a la pròxima campanya després del davanter argentí Sergio ‘Kun’ Agüero que es va convertir en el primer de la llista de fitxatges de Laporta.

A més, el central de la nostra ciutat, ha sigut convocat pel Luis Enrique per jugar l’Eurocopa 2020.