«Moltes gràcies per la vostra dedicació i compromís amb la salut de tothom!», Xavier Fonollosa, Alcalde de Martorell en el dia que ha rebut la seva primera dosi de vacuna

0
308
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Martorell? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram


Xavier Fonollosa, Alcalde de Martorell ha complert amb la seva obligació de vacunar-se, una vacuna que arriba dins la seva franja d’edat i que s’ha dut a terme al centre cultural de la nostra ciutat.

Fonollosa ha estat molt clar des del primer dia, la sortida a aquest mal son passa per la vacunació, i avui ha donat exemple.

El moment de la vacunació per a molts ciutadans és moment per recordar els moments difícils que s’han viscut en el darrer any, i Fonollosa no ha sigut una excepció, per això en el seu post diari ha volgut fer visible la tasca de tanta gent que ha fet possible que aquesta vacuna s’hagi materialitzat en temps record i la tasca de col·lectius que han estat treballant de forma incansable i encara ho fan.

Amb dates concretes, com la que ell mateix explica, «avui he tornat a tenir el mateix sentiment d’emoció i esperança que vaig tenir el 29 de desembre quan van arribar les primeres dosi de la vacuna a Martorell«.

Amb un apunt a l’organització del servei sanitari de Martorell per tenir «una certa sensació d’alleujament en comprovar en persona el bon funcionament del procés de vacunació i de veure molta gent feliç de rebre-la«.

Però no tan sols l’equip sanitari, uns voluntaris que han estat al peu del canó des del primer dia, voluntaris de Protecció Civil, «que estan cada dia ajudant en la gestió de les cues i de l’operatiu per vacunar-se.
Moltes gràcies per la vostra dedicació i compromís amb la salut de tothom!»

Amb aquesta frase de 13 paraules que és extensible a tots i cadascuna de les persones que han fet, i estan fent possible que de mica en mica aquest maleït virus vagi perdent força i puguem retornar a l’esperada normalitat.

Previsió Meteorològica