El TSJC tomba les mesures actuals d’aforament i horaris aprovats en el sector de l’hosteleria, en vigor des del 9 de maig

0
1811

Hores després que El PROCICAT anuncies l’ampliació d’horaris en el sector de la restauració i el tancament com hora límit a les 12 de la nit a partir de dilluns dia 24 de maig, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, segons ha fet públic el 324, a acceptat les mesures cautelars demanes pel Gremi d’Hosteleria sobre mesures anti-covid que van entrar en vigor el passat dia 9 de maig i acorda en una resolució que l’aforament podrà ser del 50% a l’interior, a diferencia del criteri del PROCICAT que era d’un aforament del 30%, i l’hora de tancament serà a les 12 de la nit.

Unes mesures que entraran en vigor una vegada es comuniquen a les parts, a molt tardar entrarien en vigor aquest divendres, podria ser que fos aquest mateix dijous.


Publicitat