«Vandalisme i incivisme en estat pur», Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell després d ela primera nit sense toc de queda

0
1329
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Martorell? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram


Imatge: Facebook Xavier Fonollosa

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell dona un toc d’atenció a la ciutadania davant les imatges que s’han vist en certs indrets de com han quedat, desprès de l’aixecament del toc de queda la nit de dissabte a diumenge.

Acompanyades d’algunes imatges, i que Fonollosa ha publicat a les seves xarxes socials, on es poden veure destrosses i brossa, l’Alcalde explica que “pot entendre que tothom tingui ganes de sortir de casa per la nit per recuperar una llibertat que hem tingut restringida -jo el primer- però no podem permetre ni tolerar les escenes d’incivisme i, en alguns casos vandalisme”, i posiciona aquest incivisme arreu del territori, també a Martorell.

Imatge: Facebook Xavier Fonollosa

Fonollosa, també posa de relleu que netejar la brutícia deixat després de la primera nit sense toc que queda, te conseqüències econòmiques per la ciutadania, ja que la brigada “ha hagut de treballar un diumenge al matí, amb el corresponent sobrecost econòmic del servei que paguem entre tots”.

Imatge: Facebook Xavier Fonollosa

Entén que “tothom tenia ganes de sortir després d’un toc de queda de 195 dies, especialment la gent jove“ i explica en primera persona  que “jo també he estat jove i sóc pare de dues noies adolescents i ho puc entendre perfectament, però el que no puc entendre de cap de les maneres és que això no pugui ser compatible amb el descans dels veïns ni amb el respecte pels espais públics que són de tothom“, així que dit això, L’alcalde deixa clar que les imatges amb les que es va llevar la ciutat “no m’han agradat gens i que us mostro en les fotografies del parc de Can Cases, amb portes dels wc’s arrencades, amb les piques trencades, amb rajoles pel terra i amb els bancs i les taules plenes de deixalles quan a 40 mts. hi ha una bateria de contenidors”, qualificant-ho de “vandalisme i incivisme en estat pur”.

Imatge: Facebook Xavier Fonollosa

Vistes les imatges, que després de veure-les deixa clar que “m’entristeixen i m’empipen molt, com a Alcalde, però sobretot, com a ciutadà”.

Donades les imatges, l’alcalde anuncia que es prendran mesures dràstiques com “tancar espais públics a les nits i incrementar l’import de les sancions als incívics i vàndals”.

Xavier Fonollosa, recorda encara i que l’estat d’alarma ja o estigui vigent, “en aquest context d’epidèmia, no respectar les mesures bàsiques de prevenció individual suposa propagar el virus i posar en risc la salut de tothom…/… El virus encara hi és i continua sent molt perillós”

Previsió Meteorològica