Ajuntament i policia local apropen postures en la negociació que estan duent a terme

0
905

Ajuntament i policia local apropen postures”, així ho ha fet públic policia local en un comunicat enviat aquest mateix divendres.

Segons s’explica en la nota enviada, la darrera reunió mantinguda entre ambdues parts va servir per apropar postures, ara mateix, defineix la situació la policia local com com «menys tensa i amb possibilitats d’arribar a un acord«.

Les reclamacions principals de la policia local de Martorell, serien entre d’altres, renovació de material professional, incorporació de més efectius a la plantilla, una formació continuada i una millora salarial.

Reunions que s’ha dut a terme en les darreres setmanes i que han servit per apropar les postures de ambdues parts, des del consistori, en declaracions a Martorell TV el passat dimarts, el regidor d’hisenda, Lluís Amat, va dir que l’ajuntament esta obert negociar i que el que es vol és arribar a un acord per que la plantilla de la policia local treballi amb les millors condicions.

Encara que les postures s’ha apropat, segons el comunicat enviat pel cos policial, el col·lectiu vol recalcar que encara “hi ha molt per fer si es vol donar un servei òptim a la ciutadania