Detinguda una dona com presumpta autora de l’apunyalament de la seva parella

0
2334

Divendres de matinada, agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir una dona com a presumpta autora d’un delicte de violència de gènere per l’apunyalament de la seva parella sentimental.

Segons ha publicat el digital La premsa del baix, la dona hauria estat detinguda després de presentar-se a la comissaria del Mossos per denunciar la seva parella per una presumpta agressió amb un objecte contundent, anterior a l’apunyalament, així mateix el mateix digital afirma que la dona s’hauria presentat a la comissaria amb els braços ensangonats.

L’home va ser traslladat a l’hospital de Martorell i no es tem per la seva vida.

La investigació resta oberta per esclarir els fets.

 

Por: Manel Gómez


Publicitat