Degut als ERTOS, hisenda permetrà poder fraccionar en sis mesos el pagament de l’IRPF de la declaració de 2020

0
1083

La campanya de la declaració de la renda 2020 arrenca el proper dia 7 d’abril.

L’agencia tributaria ha fet públic un canvi de darrera hora i que afectarà a milions de contribuents, sobretot a aquells que hagin estat en ERTO (Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació) durant l’any 2020.

A l’estar en ERTO el contribuent ha passat a cobrar de dos pagadors durant l’exercici 2020, això significa que els imports canvien a l’hora de fer la declaració, o per exemple tenir l’obligació de fer-la.
Revisar aquí qui té obligació de declarar

Els ERTO haurien afecta a prop de 3,5 milions de ciutadans durant el 2020.

Donada aquesta situació i que  a molts ciutadans pel sol fet d’haver cobrat de dos pagadors els sortirà a pagar, l’agencia tributaria aprovarà en els proper dies que qui ho vulgui podrà fraccionar el pagament de l’IRPF en sis mesos sens cap interès, pagament de juliol a desembre.


Publicitat