Arrenquen el 50% de les pancartes electorals d’En Comú Podem a Martorell

En Comú Podem de Martorell denuncia l’arrencament de pancartes la nit abans del final de campanya

0
1404

En Comú Podem Martorell ha denunciat el que ells mateixos qualifiquem com a fet “excepcional en la convivència democràtica d’aquest (Martorell ) municipi”, cinc pancartes que la formació política havia col·locat, han estat arrencades.

La formació política local denuncia els fets i posa de relleu la feina d’homes i dones que amb el seu esforç han treballat per poder fer arribar el missatge dels comuns a traves, entre d’altres, de la col·locació d’aquestes pancartes, en total han desaparegut el 50% de la totalitat que En Comú Podem havia instal·lat a la ciutat.

En Comú Podem, destaca en el seu comunicat que “hem demostrat sempre, sense fissures, un escrupolós respecte envers la resta de forces polítiques democràtiques d’aquest país. Mai hem arrencat cap pancarta ni cartell d’altres forces polítiques que, tot i amb les diferències que podem tenir, defensen democràticament el seu projecte.”

Una acció que han posat en coneixement de l’equip de govern, ja que creuen que aquesta situació “ens apropen més al feixisme que a la democràcia que dia a dia ens esforcem per millorar”.