«És un despropòsit de proporcions majúscules» Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell sobre la decisió de la Generalitat de permetre la mobilitat municipal per assistir a mítings durant la campanya electoral

0
1444

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, ha trencat la màxima que es va marcar a l’inici de la pandèmia de no criticar cap de les decisions de cap dels governs hagin adoptat durant el transcurs dels mesos des de març fins ara, ja que creu, i així ho ha manifestat en diverses ocasions que “ja és prou difícil gestionar una situació com aquesta i la responsabilitat molt alta que comporta està al front d’alguna administració en aquests moments

Doncs bé, la decisió del govern de la Generalitat de permetre el trencament del confinament municipal per assistir a mítings electorals, ha fet que Fonollosa ho critiqui obertament a través d’una resposta a un comentari d’un ciutadà en la seva xarxa socials.

Concretament Fonollosa, cataloga la decisió del govern  “d’irresponsable i una manca de respecte als sectors del comerç, de la cultura, de la restauració, i en general una manca de respecte a la ciutadania i a tot el personal sanitari que tants esforços i sacrificis han estat fent en aquest darrer any” i segueix amb que la decisió “és un despropòsit de proporcions majúscules
Paraules clares i directes de l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.

Recordem que l’alcalde diàriament publica la informació de l’evolució de la pandèmia a la ciutat, una informació que la ciutadania agreix i així es reflecteix en els comentaris diaris.