«Ara més que mai necessitem una Catalunya per a tots», Elisa Sánchez, candidata per Ciutadans Martorell al Parlament de Catalunya

0
998

Ciutadans inclou a 15 candidats del Baix Llobregat a la llista per a les pròximes eleccions autonòmiques a Catalunya. La llista de la formació taronja a Barcelona incorpora a persones compromeses, formades i que compten amb experiència fora de la política, així ho ha comunicat a escasses hores que es pugui anunciar que les eleccions autonòmiques s’ajornarien cap a finals de maig o juny, decisió que es podria anunciar demà divendres. Destaca la presència dels diputats Martín Barra i Elisabeth Valencia, que repeteixen a la llista de la formació taronja.

També figuren a la llista de Ciutadans Elisa Sánchez (Martorell), David Martín i Lluís Tejedor (Sant Boi), Eli Valencia (Sant Feliu Llobregat), Antolín Jiménez (Sant Vicens Horts), Esther Sánchez (Santa Coloma Cervelló), Cristina Corona (Castelldefels), Dani Martínez (Cornellà), Jose María Paniello (Olesa de Montserrat), Mònica Lorente (Abrera), Francisco Pardo (Gavà), Rosana Herrera (Sant Esteve Sesrovires) i José Antonio Alarcón (Corbera de Llobregat).

Sánchez ha dit que està “orgullosa d’acompanyar en la llista al Parlament a Carlos Carrizosa i altres candidats. Molt agraïda als companys de Cs Martorell pel seu treball i suport.
A Catalunya convivim persones amb diferents ideologies i això mai hauria de ser un problema. Ara més que mai necessitem una Catalunya per a TOTS”

Elisa Sánchez i Carlos Carrizosa

El comunicat expressa que “la candidatura de Ciutadans encarna un projecte moderat, assenyat i amb respecte a la Constitució i els pilars de l’estat de dret. És a més l’únic partit que no cedirà davant el xantatge nacionalista i que pot garantir que no donarà  els seus vots a ERC, per la qual cosa és l’única garantia per poder passar pàgina a l’etapa del Procés”