El curs escolar començarà el dia 11 de gener i no el 8 com estava previst

0
508

L’inici de classes després de Nadal i any nou s’ajorna fins el dia 11 de gener.

Josep Bargalló, conseller d’Ensenyament

El curs escolar, després de les vacances de Nadal, es reprendrà el dilluns 11 de gener i no el divendres 8 com estava inicialment previst, el darrer dia lectiu serà el proper dilluns 21 de desembre. Finalment els alumnes romandran tres dies més a casa.

Educació ha comunicat que el 8 comptarà com a festiu i que es publicarà un decret llei ja que el Departament de Salut “recomana més dies de distància entre les festes familiars i la tornada a l’escola”.

Un anunci que es du a terme paral·lelament al fer-se públiques noves dades de risc de rebrot, unes dades dolentes i que es preveu puguin empitjorar si no, amb tota seguretat, es fa un pas enrere en la desescalada.