L’AAVV del Barri Rosanes pren una decisió respecte a les activitats de Santa Llúcia

0
1523

A través d’un comunicat l’Associació de Veïns del Barri Rosanes ha comunicat que  davant la situació que mantenim a causa del coronavirus / COVID 19, “us volem comunicar que seguint les recomanacions i la normativa vigent, entenem que cal suspendre totes aquelles activitats previstes per la festa de Santa Llúcia del barri que enguany hauria d’haver estat el cap de setmana del 19 al 20 de desembre.”

També  explica que  “a nivell del nostre poble, coneixereu que ja s’havien suspès la totalitat de les festes i activitats dels altres barris. Per tant, tot tenint en compte l’evolució de la pandèmia i que en el nostre cas, els esdeveniments amb aglomeracions de persones en un nombre elevat, són un risc potencial per a la transmissió del virus, entenem que les activitats programades per aquest desembre s’hauran de suspendre de manera definitiva.”

Per finalitzar el comunicat demanant comprensió per la decisió presa “estem segurs que entendreu la situació i estareu d’acord amb la nostra decisió. Esperem i desitgem poder-nos retrobar el més aviat possible.”