Catalunya continuarà al mateix tram a partir d’aquest dilluns per l’empitjorament de les dades

0
984

dades gencat

A dos quarts de dues el Govern de la Generalitat farà pública la decisió presa de que no es passarà al segon tram el proper dilluns. El comitè tècnic del Pla d’Emergències de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) ha arribat a la conclusió que, comprovant l’actualització de dades, no hi ha condicions per passar al segon tram de la desescalada.

La taxa de contagi es troba pel damunt del 0.9 punts, per això es continuarà amb el primer tram, que, recordem, afecta al confinament perimetral a Catalunya i els seus municipis, en aquests des de les 6 del matí de divendres fins les 6 del matí de dilluns, un 30% d’aforament a restauració i un 100% a l’exterior. Pel que respecta al comerç, es manté un 50% l’aforament i els centres comercials continuaran tancats. La cultura continuarà reduïda al 50% d’aforament. I els equipaments esportius al 30% al seu interior i al 50% a l’exterior. Les reunions i trobades socials hauran de ser fins un màxim de 6 persones, respectant la bombolla de convivència habitual.

També es manté la recomanació a totes les empreses de realitzar teletreball.

Continuaran tancats els espais infantils i lúdics interiors, bingos, casinos i sales de joc, i no es poden celebrar actes de festa major. I el toc de queda es manté des de les 10 de la nit a les 6 del matí.