Nova campanya de donació de sang a Martorell

0
566

Tal i com ha informat el Banc de Sang i Teixits a Martorell TV, el proper divendres 13 de novembre, l’empresa pública que depèn del Departament de Salut de la Generalitat tornarà a Martorell per una nova campanya de donació de sang.

El lloc previst és a l’Espai Jove que es troba al Centre Cultural de la Plaça de les Cultures. L’horari per fer donacions serà de 10 del matí fins les 14 hores i de 17 hores fins les 21.

Si vols donar, has d’agafa cita prèvia al web en el que pots fer clic aquí i allà hauràs de donar les teves dades.

Amb aquesta mesuras es preten reduir el risc per contagi de Covid-19. Naturalment, s’haurà de fer ús de totes les indicacions que es porten a terme des de l’inici de la pandèmia: Mascareta obligatòria, rentat de mans, allà es farà ús d’un bolígraf personal en el moment d’omplir les dades i portar a terme la distància de seguretat.