Els Reis Mags d’Orient podran fer la seva tradicional cavalcada, sempre i quan s’evitin aglomeracions

0
1367

La consellera Àngels Ponsa, ha dit, en declaracions a RAC1, que els Reis Mags d’Orient podran fer la seva tradicional cavalcada, que cada municipi haurà d’adaptar-les segons les necessitats del moment, però el que si ha quedat clar es que s’hauran d’evitar les aglomeracions i ara per ara es descarta el tradicional repartiment de caramels.

Els Reis Mags a la Rambla de les Bòbiles

Hi ha municipis que consideren que han de fer la rua amb tota la cavalcada mentre la gent ho mira des de les finestres o portes. El que segur que no hi haurà són actes que acumulin molta gent. Serà una festa sense caramels”, ha dit Àngels Ponsa consellera de Cultura.

Tot seguint unes normes bàsiques, des de la Conselleria de Cultura creuen que les cavalcades, adaptant-les a les necessitats de cada població i entenent que el coneixement de la població es de l’administració local, es podran dur a a terme, pot ser modificant horaris, demanant que la ciutadania les segueixi des dels balcons o entre d’altres mesures espaiant les carrosses.