Les restriccions adoptades i anunciades per la Generalitat podrien no entrar en vigor aquesta nit

0
1926

Les restriccions adoptades i anunciades per la Generalitat podrien no entrar en vigor aquesta nit

Així ho ha dit el secretari de Salut Pública, Josep María Argimon aquesta mateixa tarda durant la compareixença per explicar la situació epidemiològica.

Josep María Argimón, secretari de salut pública

Argimon creu que les restriccions no seran ratificades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya abans de demà divendres, el tribunal ha demanat a la Generalitat que resolgui alguns dels defectes de forma que tenia la resolució enviada, cosa que ja ha fet.

El secretari de Salut Pública ha dit que “no contemplo altre cosa que es ratifiquin, parlant des del punt de vista de salut pública, poden haver altres raons jurídiques que a mi se m’escapen”, de fet fiscalia no s’ha oposat a les restriccions decretades per la Generalitat.