Alba Vergés, consellera de Salut ha explicat com podran ser les reunions familiars nadalenques i ha parlat també de les cavalcades de Reis

0
1567

Encara sense finalitzar el mes de setembre i a poc més de tres mesos vista, la Consellera de Salut Alba Vergés ha dit en una entrevista al “Via lliure” de RAC1 que les celebracions nadalenques no podran ser de més de 6 persones, ja que és molt probable que les restriccions es mantinguin.

La consellera aconsella espaiar les trobades entre tots els dies nadalencs.

Vergés recorda que les trobades familiars són un dels principals factors de transmissió del coronavirus.
“Les cases són menudes, amb les portes tancades, en situació de menjar, sense poder portar la mascareta tot el temps. Aquestes situacions són les de més risc de cara als contagis”, ha dit la consellera.

Sobre les cavalcades de Reis, confia que es puguin mantenir. Això sí, amb restriccions: “Evidentment no podran ser com sempre, però hi ha molta gent que està pensant què es pot fer.”

Vergés ha assegurat que “els nens i nenes tenen la il•lusió i hem d’intentar que continuïn el seu aprenentatge, i la manera de fer-ho s’anirà trobant entre totes les entitats que participen en l’organització de les cavalcades”


Publicitat