Les obres per a l’enllaç de l’AP7 i l’A2 avancen segons l’últim calendari previst

0
2600

Els treballs de construcció de l’enllaç de l’AP7 i l’A2 avancen segons el calendari previst i aquest mes de setembre ja s’han obert els nous carrils de circulació de l’A2 i s’ha retirat part de la senyalització d’obra.

Segons fonts del Ministeri de Foment, que és l’administració de la qual depèn l’obra, “els treballs avancen a bon ritme” tot i que adverteixen que la situació que vivim com a conseqüència de la pandèmia pot fer variar el calendari pel que descarten donar una data de finalització de les obres.

Durant el període de l’estat d’alarma els treballs per a la construcció d’aquest enllaç no es van aturar i van continuar amb la major normalitat possible, un fet que ha permès complir fins el moment el calendari previst.

En les últimes setmanes s’estan duent a terme treballs de pavimentació dels ramals de l’enllaç i del tronc central de l’A2. També s’està construint la glorieta per connectar l’enllaç amb la carretera C-1413ª (la carretera de Rubí).

Els treballs es completen amb la col·locació de pòrtics de senyalització i l’execució de la canalització de fibra òptica a l’AP7. En els propers mesos es durà a terme la pavimentació del tronc de l’enllaç, dels ramals de l’enllaç i de el tronc de l’AP7, així com la senyalització horitzontal i vertical, la il·luminació i els treballs d’acabats.

L’enllaç d’aquestes dues vies ràpides, que comuniquen les comarques del Baix Llobregat i el Vallès, és fonamental per al desenvolupament econòmic i la mobilitat de la nostra zona d’influència.

La connexió de l’A2 i l’AP7 és una obra llargament esperada i reivindicada, que ha patit diversos retards en la seva execució. Martorell forma part de la plataforma “Connexió Ara!”, una agrupació d’una desena de localitats del Baix Llobregat i del Vallès Occidental.