Primer grup escolar confinat per un positiu de covid-19 a l’escola Juan Ramón Jiménez

0
2874

Una setmana després de l’inici de curs escolar a Martorell, s’ha confirmat el primer cas positiu de covid-19 en un centre escolar, concretament ha estat a l’escola Juan Ramón Jiménez, un alumne de P4 que presentava símptomes compatibles amb el virus es va adreçar al Centre d’Atenció Primària, on se li va fer la PCR., després de fer-se la prova del PCR, aquesta ha confirmat el positiu.

Segons va fer públic ahir vespre l’alcalde Xavier Fonollosa, al confirmar-se el positiu, el Departament de Salut ho ha comunicat a la família i a la direcció de l’escola i, al seu torn, la direcció ha informat avui a les famílies d’aquesta classe.

L’infant que ha donat positiu, així com els dos mestres i la resta de nens i nenes d’aquest grup estable de convivència (grup bombolla) s’hauran de quedar a casa i començar una quarantena, seguint en tot moment les indicacions de les Autoritats Sanitàries.

Fonollosa també ha dit que «sabem que serà un curs en què passaran coses, ens haurem d’adaptar a cada moment i haurem d’estar tots ben alerta».

També ha confirmat que des del consistori «estem en tot moment donant suport a les escoles, a les famílies i al Departament d’Educació en tot allò que puguem ajudar».