Torra i el govern de la Generalitat planten a l’ANC en els actes de la Diada, no assistiran la manifestació de la tarda, tant sols mantenen l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova

0
762


Actualització: Martorell tv s’ha posat en contacte amb la sectorial de l’ANC de Martorell per copsar la seva opinió respecte a la decisió del Govern i han declinat fer declaracions.

La portaveu del govern de la Generalitat, Meritxell Budó, ha confirmat aquest matí que els membres del Govern de la Generalitat no assistiran a la manifestació de la Diada que ha convocat l’ANC la tarda de l’11 de setembre.
El govern català, això si,  mantindrà l’ofrena foral al monument de Rafael Casanova.

Una ofrena floral que es durà a terme amb una mínima dotació, perquè només hi participaran el president, Quim Torra, el vicepresident, Pere Aragonès, i la mateixa Budó.

La preocupació del govern davant la situació que estem vivint es “el pre i post” de les concentracions, tot això comportarà desplaçaments i trobades que es produiran passades les mobilitzacions.

Budó  ha dit que “Considerem que ja que estem demanant a la població que evitin les trobades de més de deu persones i evitin desplaçaments innecessaris. Doncs en un dia com la Diada, entenem que ens hem de posar al capdavant d’aquestes mesures i ens quedarem sense assistir a aquesta manifestació”.