L’Ajuntament envia un diploma d’agraïment als més petits pel seu comportament durant la pandèmia

0
570

L’Ajuntament de Martorell ha enviat un diploma i una carta d’agraïment a tots els nens i nenes de 3 a 12 anys per reconèixer la seva actitud durant el confinament i la seva responsabilitat en el compliment de les mesures de seguretat. La pandèmia de la COVID-19 ens ha obligat a assumir nous reptes i a adaptar-nos a la situació a marxes forçades, i els infants han estat tot un exemple de respecte i solidaritat.

Els infants i adolescents han hagut d’afrontar moltes situacions difícils, i a vegades angoixants, sense acabar d’entendre què està passant. El confinament, no poder anar a l’escola, no veure els avis i àvies ni els amics, mantenir la distància física i no fer petons ni abraçades, la por al contagi, viure la malaltia aprop, la mort de persones properes o les dificultat econòmiques.

La regidora d’Infància i Adolescència, Belén Leiva, assegura que “han estat molts canvis per a ells, tot i així, quan parlem amb moltes famílies ens diuen que ho han portat sorprenentment bé; que van entendre què passava fora de les quatre parets de casa i que eren molt responsables amb les mesures que s’havien de prendre. Per tot això, ens ha semblat un gest just felicitar-los pel seu comportament”. En cas que algun infant no hagi rebut el diploma, els familiars el poden sol·licitar escrivint un correu electrònic a participacio@martorell.cat.

Font: Aj Martorell