Pomfusa renova la flota de vehicles en previsió a una nova alerta sanitària

0
736
Vols ser el primer a rebre les últimes notícies del que passa a Martorell? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram


Foto: Pomfusa

Pomfusa SA, Serveis Funeraris ha ampliat la seva flota amb l’adquisició de dos nous vehicles que en previsió d’una nova alerta sanitària serviran per reforçar els serveis. Un dels vehicles adquirits és un furgó adaptat per a la recollida de cadàvers, totalment equipat seguint la normativa sanitària. Amb aquesta nova adquisició l’empresa disposarà de quatre furgons de recollida de cadàvers. L’altre adquisició ha estat un vehicle adaptat pel transport funerari, el desè d’aquestes característiques que disposa l’empresa.

Durant les setmanes més intenses dels mesos de març i abril passat, el gerent de Pomfusa SA, Serveis Funeraris, Jordi Casanovas, explica que “la nostra flota de vehicles va fer un sobreesforç per atendre l’increment de serveis. Fruit d’aquesta experiència, ens hem vist obligats a renovar i ampliar la flota per adequar-nos a la nova situació”. Casanovas afegeix que “amb aquesta ampliació de la flota de vehicles podem donar una millor resposta davant la situació que estem vivint”.

La flota de vehicles de Pomfusa SA, Serveis Funeraris s’eleva a més d’una vintena de vehicles.

Es tracta de vehicles adaptats per a la recollida i el transport funerari així com de transport de mercaderies i vehicles comercials.

Previsió Meteorològica