Detingut un home per tràfic de drogues en una inspecció conjunta a dos bars de Martorell

• Es va identificar un total de 35 persones, 13 de les quals van ser traslladades pel Cos Nacional de Policia per irregularitats en matèria d’estrangeria, un d’ells el propi responsable d’un dels dos bars inspeccionats
. El detingut per tràfic de drogues també tenia pendent una ordre de detenció d’un jutjat d’Almeria

0
1441
Foto Arxiu : Mossos d’Esquadra

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir, el dijous 02 de juliol, un home de nacionalitat marroquina, de 50 anys, amb veïnatge desconegut, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

Els fets van succeir el mateix dia quan diferents unitats dels Mossos d’Esquadra conjuntament amb el Cos Nacional de Policia van fer una inspecció a dos bars de la població de Martorell.

En el decurs de la inspecció administrativa es va identificar un total de 35 persones, 13 de les quals van ser traslladades a la comissaria del Cos Nacional de Policia per irregularitats en matèria d’estrangeria, un d’ells el responsable d’un dels dos bars inspeccionats.

Així mateix, a la terrassa d’un dels bars inspeccionats es va detenir un home al qual li van comissar un total de 12 peces de haixix, amagades i camuflades entre els cabdells de fil de colors que portava en una bossa, presumptament destinades a la venda al detall. Caldria destacar el suport de la unitat canina per a aquest tipus d’inspeccions combinades.

Posteriorment, amb la identificació plena del detingut es va poder comprovar que tenia una ordre de detenció pendent d’un jutjat d’Almeria.

Paral·lelament, els responsables dels locals van ser denunciats per dues infraccions administratives, davant la manca parcial de documentació i dels requisits legals establerts per a exercir l’activitat de bar.