Les Seqüeles del Coronavirus s’enduen la vida del Doctor Chalco

0
7287

Un nom, que de ben segur ha marcat les vides de moltes persones des de la seva arribada a la nostra ciutat l’any passat, el Doctor Mario Rafael Chalco Llerena, el Doctor Chalco, un metge d’urgències de 52 anys que va arribar d’Argentina a treballar a l’hospital de Martorell cercant una millor vida.

Avui hem de donar la pitjor de les notícies, aquesta tarda de dimecres el Doctor Chalco ha mort a l’hospital de Bellvitge, centre hospitalari en el qual estava ingressat des del passat 28 de març per coronavirus, durant tot aquest temps ha estat a la UCI de citat hospital i malauradament les conseqüències del virus han guanyat la lluita que portava duent a terme feia mesos.

Manel Álvarez, gerent de l’hospital de Martorell ha explicat a Martorell TV que estan enfonsats per la seva pèrdua, des de l’hospital han volgut fer arribar un missatge d’escalf a la família i han destacat la valia, no tan sols com a professional de la medicina, la seva passió, sinó com a persona, » El doctor Chalco deixava la seva empremta allà per on passava», Álvarez tan sols té paraules d’agraïment cap a un professional que ha donat la vida per la seva professió.

El Doctor Chalco deixa dona i quatre fills.